TierWohlSiegel 

 TierWohlSiegel.eu

Slowenien (SI)

TierwohlSiegel.eu


Dobrodošli na TierwohlSiegel.eu – evropski platformi za dobro počutje živali!
Veseli nas, da vas lahko pozdravimo na naši spletni strani, ki je osrednja točka za vrsto in živalim prijazno živinorejo v Evropi. Tukaj na TierwohlSiegel.eu se zavzemamo za dobro počutje domačih živali, rib, divjih živali in čebel ter spodbujamo transnacionalno certificiranje za dobro počutje živali.
Naš cilj je zagotoviti platformo za lastnike hišnih ljubljenčkov, kmete, pastirje, mesarje, vinarje, ribiče in čebelarje, da se seznanijo z najboljšimi praksami dobrega počutja živali. Verjamemo v vrstam primerno in živalim prijazno živinorejo na kopnem in v morju.
Kaj vam ponujamo na TierwohlSiegel.eu?
Regionalna podpora: Smo vaša regionalna kontaktna točka za zadeve živali. Ne glede na to, ali ste kmet, pašnik, pastir, mesar, vinar, ribič, čebelar ali dejaven na področju pridelave živalske krme in živinorejske tehnologije – tukaj boste našli dragocene vire in informacije.
Knjižnica in trgovina: prebrskajte našo knjižnico, ki vsebuje ogromno knjig, zakonov in literature o dobrem počutju živali. Obiščite našo trgovino in poiščite orodja in vire, ki jih potrebujete za izboljšanje dobrega počutja vaših živali.
Čezmejni certifikati: Naši certifikati so čezmejni in prostovoljni. Od leta 2014 se kmetje, ribiči in lovci med seboj spremljajo in preverjajo, da zagotovijo izpolnjevanje najvišjih standardov dobrega počutja živali.
Čebelarji v fokusu: Od leta 2020 tudi čebelarji spremljamo in spremljamo svoje sodelavce, da skrbimo za dobro počutje čebel in kakovost medu.
Smernice EU in higiena: Podjetja za proizvodnjo, transport in predelavo so predmet smernic za dobro počutje živali in higienskih predpisov EU, da bi zagotovili najvišje standarde dobrega počutja živali in varnosti hrane.
Naše poslanstvo je dvigniti ozaveščenost o dobrem počutju živali in vam zagotoviti orodja in informacije, ki jih potrebujete za aktivno sodelovanje pri tem.
Ne pozabite: "Kdor bere, je. Kdor piše, ostane!" Veselimo se vaše udeležbe in vaše zavezanosti dobremu počutju živali.
Lep pozdrav,
Ekipa TierwohlSiegel.eu