TierWohlSiegel 

 TierWohlSiegel.eu

Kroatien (HR)

TierwohlSiegel.eu


Dobrodošli na TierwohlSiegel.eu - europsku platformu za dobrobit životinja!
Zadovoljstvo nam je poželjeti vam dobrodošlicu na našu web stranicu, središnju točku uzgoja životinja primjerenog vrstama i životinjama u Europi. Ovdje na TierwohlSiegel.eu predani smo dobrobiti domaćih životinja, riba, divljih životinja i pčela te promoviramo transnacionalnu certifikaciju za dobrobit životinja.
Naš cilj je vlasnicima kućnih ljubimaca, uzgajivačima, pastirima, mesarima, vinarima, ribarima i pčelarima pružiti platformu za učenje o najboljim praksama dobrobiti životinja. Vjerujemo u uzgoj životinja na kopnu i u moru primjeren vrstama i životinjama.
Što vam nudimo na TierwohlSiegel.eu?
Regionalna podrška: Mi smo vaša regionalna kontakt točka za pitanja životinja. Bilo da ste poljoprivrednik, pašnjak, pastir, mesar, vinar, ribar, pčelar ili se bavite proizvodnjom stočne hrane i tehnologijom uzgoja životinja - ovdje ćete pronaći vrijedne resurse i informacije.
Knjižnica i trgovina: Pregledajte našu knjižnicu koja sadrži mnoštvo knjiga, zakona i literature o dobrobiti životinja. Posjetite našu trgovinu kako biste pronašli alate i resurse koji su vam potrebni za poboljšanje dobrobiti vaših životinja.
Prekogranični certifikati: Naši certifikati su prekogranični i dobrovoljni. Od 2014. farmeri, ribari i lovci međusobno se prate i provjeravaju kako bi se osiguralo da su zadovoljeni najviši standardi dobrobiti životinja.
Pčelari u fokusu: Od 2020. godine i pčelari prate i prate svoje kolege kako bi osigurali dobrobit pčela i kvalitetu meda.
Smjernice EU i higijena: Tvrtke za proizvodnju, transport i preradu podliježu smjernicama za dobrobit životinja i higijenskim propisima EU kako bi se osigurali najviši standardi dobrobiti životinja i sigurnosti hrane.
Naša misija je podići svijest o dobrobiti životinja i pružiti vam alate i informacije koje su vam potrebne da aktivno sudjelujete u tome.
Zapamtite: "Tko čita taj je. Tko piše ostaje!" Radujemo se vašem sudjelovanju i vašoj predanosti dobrobiti životinja.
Lijepi Pozdrav,
Tim TierwohlSiegel.eu