TierWohlSiegel 

 TierWohlSiegel.eu

Rumänien (RO)


Bun venit pe TierwohlSiegel.eu - platforma europeană pentru bunăstarea animalelor!
Suntem încântați să vă urăm bun venit pe site-ul nostru, punctul focal pentru creșterea animalelor adecvată speciei și prietenoasă cu animalele din Europa. Aici, la TierwohlSiegel.eu, ne angajăm pentru bunăstarea animalelor de fermă, a peștilor, a animalelor sălbatice și a albinelor și promovăm certificarea transnațională pentru bunăstarea animalelor.
Scopul nostru este de a oferi o platformă pentru proprietarii de animale de companie, fermieri, păstori, măcelari, vinificatori, pescari și apicultori pentru a afla despre cele mai bune practici de bunăstare a animalelor. Credem în creșterea animalelor pe uscat și pe mare, adecvată speciei și prietenoasă cu animalele.
Ce vă oferim pe TierwohlSiegel.eu?
Asistență regională: suntem punctul dumneavoastră de contact regional pentru probleme legate de animale. Indiferent dacă sunteți fermier, pășunat, păstor, măcelar, vinificator, pescar, apicultor sau activ în producția de hrană pentru animale și tehnologia de creștere a animalelor - veți găsi resurse și informații valoroase aici.
Bibliotecă și magazin: răsfoiți biblioteca noastră, care conține o mulțime de cărți, legi și literatură despre bunăstarea animalelor. Vizitați magazinul nostru pentru a găsi instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor dumneavoastră.
Certificari transfrontaliere: certificările noastre sunt transfrontaliere și voluntare. Din 2014, fermierii, pescarii și vânătorii s-au însoțit și s-au verificat reciproc pentru a se asigura că sunt îndeplinite cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor.
Apicultorii în atenție: Din 2020, apicultorii își însoțesc și își monitorizează și colegii pentru a asigura bunăstarea albinelor și calitatea mierii.
Orientări și igienă UE: Companiile producătoare, de transport și de procesare sunt supuse orientărilor privind bunăstarea animalelor și reglementărilor de igienă ale UE pentru a asigura cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor și siguranță alimentară.
Misiunea noastră este de a crește gradul de conștientizare cu privire la bunăstarea animalelor și de a vă oferi instrumentele și informațiile de care aveți nevoie pentru a participa activ la aceasta.
Amintiți-vă: "Cine citește este. Cine scrie rămâne!" Așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră și angajamentul dumneavoastră față de bunăstarea animalelor.
Salutări,
Echipa TierwohlSiegel.eu