TierWohlSiegel 

 TierWohlSiegel.eu


Niederlande (NL)

TierwohlSiegel.eu

Welkom bij TierwohlSiegel.eu - Europa's platform voor dierenwelzijn!
Wij heten u graag welkom op onze website, hét middelpunt voor soortgerichte en diervriendelijke veehouderij in Europa. Hier bij TierwohlSiegel.eu zetten we ons in voor het welzijn van boerderijdieren, vissen, wilde dieren en bijen en bevorderen we transnationale certificering voor dierenwelzijn.
Ons doel is om eigenaren van gezelschapsdieren, boeren, herders, slagers, wijnmakers, vissers en imkers een platform te bieden waar ze kunnen leren over de beste praktijken op het gebied van dierenwelzijn. Wij geloven in soortgerichte en diervriendelijke veehouderij op het land en in de zee.
Wat bieden wij u op TierwohlSiegel.eu?
Regionale ondersteuning: Wij zijn uw regionale aanspreekpunt voor dierzaken. Of u nu boer, grazer, herder, slager, wijnmaker, visser, imker of actief in de diervoederproductie en veehouderijtechnologie bent: hier vindt u waardevolle bronnen en informatie.
Bibliotheek en winkel: Blader door onze bibliotheek met een schat aan boeken, wetten en literatuur over dierenwelzijn. Bezoek onze winkel om de hulpmiddelen en middelen te vinden die u nodig heeft om het welzijn van uw dieren te verbeteren.
Grensoverschrijdende certificeringen: Onze certificeringen zijn grensoverschrijdend en vrijwillig. Sinds 2014 begeleiden en controleren boeren, vissers en jagers elkaar om er zeker van te zijn dat aan de hoogste normen op het gebied van dierenwelzijn wordt voldaan.
Imkers in beeld: Sinds 2020 begeleiden en monitoren imkers ook hun collega’s om het welzijn van de bijen en de kwaliteit van de honing te garanderen.
EU-richtlijnen en hygiëne: Producerende, transporterende en verwerkende bedrijven zijn onderworpen aan de dierenwelzijnsrichtlijnen en hygiënevoorschriften van de EU om de hoogste normen op het gebied van dierenwelzijn en voedselveiligheid te garanderen.
Onze missie is om het bewustzijn over dierenwelzijn te vergroten en u de tools en informatie te bieden die u nodig hebt om er actief aan deel te nemen.
Onthoud: "Wie leest is. Wie schrijft blijft!" We kijken uit naar uw deelname en uw inzet voor dierenwelzijn.
Hartelijke groeten,
Het TierwohlSiegel.eu-team