TierWohlSiegel 

 TierWohlSiegel.eu

Finnland (FI)

TierwohlSiegel.euTervetuloa TierwohlSiegel.eu -sivustolle - Euroopan eläinten hyvinvoinnin alustalle!
Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi verkkosivuillemme, joka on lajikohtaisen ja eläinystävällisen karjanhoidon keskipiste Euroopassa. Täällä TierwohlSiegel.eu:ssa olemme sitoutuneet tuotantoeläinten, kalojen, villieläinten ja mehiläisten hyvinvointiin ja edistämme kansainvälistä eläinten hyvinvoinnin sertifiointia.
Tavoitteemme on tarjota lemmikkieläinten omistajille, maanviljelijöille, paimenille, teurastajille, viininvalmistajille, kalastajille ja mehiläishoitajille foorumi oppia parhaista eläinten hyvinvointikäytännöistä. Uskomme lajikohtaiseen ja eläinystävälliseen karjanhoitoon maalla ja meressä.
Mitä tarjoamme sinulle TierwohlSiegel.eu:ssa?
Alueellinen tuki: Olemme alueellinen yhteyspisteesi eläinasioissa. Olitpa maanviljelijä, laiduntaja, paimen, teurastaja, viininvalmistaja, kalastaja, mehiläishoitaja tai aktiivinen rehutuotannon ja karjanhoitoteknologian parissa - täältä löydät arvokkaita resursseja ja tietoa.
Kirjasto ja kauppa: Selaa kirjastoamme, joka sisältää runsaasti kirjoja, lakeja ja kirjallisuutta eläinten hyvinvoinnista. Vieraile myymälässämme löytääksesi työkalut ja resurssit, joita tarvitset eläinten hyvinvoinnin parantamiseen.
Rajat ylittävät sertifioinnit: Sertifiointimme ovat rajat ylittäviä ja vapaaehtoisia. Vuodesta 2014 lähtien maanviljelijät, kalastajat ja metsästäjät ovat seuranneet ja tarkastaneet toisiaan varmistaakseen, että eläinten hyvinvoinnin korkeimmat vaatimukset täyttyvät.
Mehiläishoitajat keskiössä: Vuodesta 2020 lähtien mehiläishoitajat ovat myös olleet mukana ja seuranneet kollegojaan varmistaakseen mehiläisten hyvinvoinnin ja hunajan laadun.
EU:n ohjeet ja hygienia: Tuotanto-, kuljetus- ja jalostusyritykset ovat EU:n eläinten hyvinvointiohjeiden ja hygieniamääräysten alaisia ​​varmistaakseen eläinten hyvinvoinnin ja elintarviketurvallisuuden korkeimmat standardit.
Missiomme on lisätä tietoisuutta eläinten hyvinvoinnista ja tarjota sinulle työkaluja ja tietoja, joita tarvitset osallistuaksesi siihen aktiivisesti.
Muista: "Kuka lukee on. Joka kirjoittaa, pysyy!" Odotamme innolla osallistumistasi ja sitoutumistasi eläinten hyvinvointiin.
Parhain terveisin,
TierwohlSiegel.eu -tiimi